Legend Logo

O nama

LEGEND WORLD WIDE JE INTERNACIONALNI BREND SA SEDIŠTEM U SRBIJI.

Jedinstvo svih podkolekcija ovog brenda  čini potpun koncept namenjen modernoj ženi i muškarcu, koji pri tome, neguju jednostavnost u svom stilu i načinu odevanja.
Sa internacionalnim dizajnom i nepogrešivim kvalitetom mi dizajniramo  stil odevanja savremenog čoveka koji zaslužuje svu sofisticiranost odevnog predmeta.
Legend World Wide plasira svoju kolekciju kroz tri pravca: casual, business i fashion.
U osnovih svih Legend World Wide kolekcija nalazi se džins, na koji se svi ostali komadi savršeno nadovezuju čineći stil savremenog čoveka.
Jedinstvo ovih podkolekcija, povezano sa harmoničnim odnosom cene i kvaliteta, čini potpun koncept namenjen modernoj ženi i muškarcu.
Proizvod kratkog veka nije naš predstavnik.
Svako zaslužuje svoju legendu, Legend World Wide je deo svake od njih.


TVOJ SAVRŠEN KROJ


Koncept džins ponude baziran je na činjenici da svaka forma ljudskog  tela zaslužuje džins koji ga čini još privlačnijim. Ovom projektu predhodio je  niz istraživanja nakon čega je Legend lansirao  kolekciju prema tipovima građe žena i muškaraca.  Osnova dobrog svakodnevnog stila krije se najpre u kvalitetnom džinsu pa je Legend World Wide upravo zato ovaj segment kolekcije doveo do savršenstva. Ovim konceptom Legend World Wide je zadobio veliko poverenje postojeće ali i nove ciljne grupe potrošača koji su u Legend World Wide-u našli SVOJ SAVRŠEN KROJ.

 
PRODAJNA MREŽA


Da bi vam predstavio svoju kolekciju i učinio je lako dostupnom, Legend World Wide ima prodajne objekte na preko 60 lokacija širom Srbije, Crne Gore i Bosne. Kolekcija se distribuira kroz lanac sopstvene i franšizne mreže kao i kroz lanac veleprodajnih lokala. http://www.legend.rs/prodavnice

Vizulna prepoznatljivost kao i savremeno, jedinstveno i prepoznatljivo dizajniranje prodajnog prostora predstavljaju sastavni deo novog izgleda Legend World Wide prodajnih objekata u kojima je posebna pažnja posvećena celokupnoj atmosferi i osećaju koji sam ambijent pruža potrošaču.


 
VIZIJA


Legend World Wide kao sinonim kvaliteta na poziciji lidera u regionu.

 

MISIJA

-Naša misija je da konstantno poboljšavamo naše proizvode i usluge kako bi što bolje zadovoljili potrebe potrošača.
-Da kreiramo atmosferu timskog rada, inovativnosti, materijalne stimulisanosti i sigurnosti za sve naše zaposlene
-Obezbedimo superioran profitISTORIJAT
 
Osnivač brenda Legend World Wide je kompanija Eminent D.O.O. iz Subotice, koja je devedesetih godina započela proizvodnju tekstilnih proizvoda i vremenom stvorila danas poznat i visoko kotirani brend. Brzim i dinamičnim rastom Eminent D.O.O. je za nepunih 10 godina od malog proizvođača,  izrastao u lidera na tržištu modne industrije na ovim prostorima. Danas kompanija broji preko 300 zaposlenih i organizuje i realizuje kompletan proces dizajniranja i proizvodnje, te distribucije i prodaje gotovih proizvoda pod imenom sopstvenog brenda Legend World Wide.

 

 

 

Nazad na vrh