Facebook Pixel
LEGEND  BASIC
Choose it Wear it Care it
Basic proizvodi deo su strandardnog asortimana koji je dostupan tokom cele godine. Ova sekcija obuhvata klasične modele majica, džempera, pantalona, košulja i džinsa koji su izrađeni od različitih materijala i u najrazličitijim bojama. Uvek trendi basic komadi izbor su sa kojim nikada nećete pogrešiti.
Džemperi
Džemperi
Basic džemper je vanvremenski komad. Bilo da preferirate casual, poslovni, manje ili više ozbiljan stil basic je idealna osnova za sve. Komadi izrađeni u potpunosti od prijatnog pamučnog materijala učiniće da se osećate prijatno i dobro u svojoj koži u svakom trenutku, gde god da se nalazite. Širok spektar boja i modela omogućiće vam da odaberete upravo onaj džemper koji će upotpuniti vaš stajling.
MAJICE
MAJICE
Potpuno pamučne basic majice su "must have" komad tokom cele godine. Da li ćete ih nositi leti ili zimi ispod Legend džempera na vama je da izaberete. Naš je zadatak da vam obezbedimo široku paletu boja kako biste pronašli pravi izbor za sebe. Legend basic majice su najpraktičniji odevni komad koji bi svako trebalo da posedujete.
KOSULJE
KOŠULJE
Prva pomisao kada je reč o poslovnoj kombinaciji svakako da su košulje. Basic slim fit modeli košulja nepogrešiv su izbor za prilike u kojima želite da izgledate ozbiljno i elegantno. Basic košulje postoje u nekoliko boja od klasične crne i bele, do neobičnih nijansi poput žute i ljubičaste. Odlično se kombinuju uz različite modele pantalona, ali i uz dobar komad Legend džinsa za postizanje nešto ležernijeg stajlinga.
PANTALONE
PANTALONE
Klasične basic pantalone pristaju svakom tipu građe, dubok struk i ravne nogavice istaći će vašu figuru na najbolji mogući način. Jednobojne pantalone lako ćete iskombinovati na sve, klasične košulje, ležerne majice, tople džempere i nosićete ih u svim prilikama, od večernjih izlazaka do poslovnih sastanaka.
JEANS
JEANS
Džins je glavni odevni komad u svakom ormaru. Bez obzira na modni stil, priliku, godine, džins je idealna opcija za sve. Kvalitetan komad džinsa je "must have", a Legend World Wide prodavnice su idealno mesto za pronalazak najbolje opcije za svakoga od vas. Jeans je definitivno odevni predmet koji će zauvek biti u trendu i koji će se prilagoditi svim modnim izazovima.