Facebook Pixel

Legend Podgorica Tržni centar Delta City

U jednom od poznatijih tržnih centara u Podgorici Legend ima svoju radnju.Ova Legend prodavnica u svojoj ponudi ima košulje, pantalone, farmerke, jakne, blejzere i druge artikle iz LWW kolekcije.

Detaljnije

Legend Podgorica - Tržni centar Mall of Montenegro

U prefinjenom prostoru tržnog centra Mall of Montenegro u Bulevaru Save Kovačevića nalazi se prodavnica brenda Legend Worldwide. Posetioci imaju priliku da u prijatnom ambijentu ove prodavnice isprobaju veliki izbor Legend modela, od basic jednobojnih majici i udobnih farmerica, preko business košulja i sakoa, do fashion komada poput interesantnih haljina…

Detaljnije

Legend Bar

Blizu Barske marine, u ulici Maršala Tita prodavnica Legend radi svakog dana. Teksas košulje, teksas farmerice, pantalone, jakne i donji veš samo su neki od modela iz nove LWW kolekcije koji se nalaze u ponudi prodavnice u Baru.

Detaljnije

Legend Budva

Kada budete prolazili Budvom budite sigurni da će Vas dočekati ljubazno osoblje Legend World Wide prodavnici, u ulici 22. Novembra. Šortsevi, bermude, haljine, suknje, košulje, džins, modni detalji i drugi artikli iz LWW asortimana u ponudi su u ovoj prodavnici koja je otvorena od ponedeljka do nedelje.

Detaljnije