Facebook Pixel

Uslovi isporuke

 

isporuka

Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou.  Razlika u ceni između Online Shop-a i maloprodaje se može desiti  u slučaju vremenski ograničenih akcija, koje se nude samo u maloprodajama, ili samo na WEB shopu.

Rok Isporuke

Nakon Vaše potvrde, porudžbina  je sistemski prosleđena službi internet prodaje, dok je kopija prosleđenog dokumenta odnosno narudžbe  poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 5 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku od 24h.

Preuzimanje  pošiljke

Firma koja vrši dostavu robe za Legend World Wide je BEX kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08h do 16h. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajeno jeste da ukoliko niste na adresi Vas kurir pozove na broj telefona koji ste ostavil kako biste ugovorili  novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se vraća.

Cena dostave

Cena dostave paketa iznosi 300 rsd za narudžbe ispod 8.000 rsd  bez obzira na poručeni broj artikala u okviru jedne narudžbe.
Za porudžbinu iznad 8.000 rsd poštarina je besplatna.


Isporuka

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji Srbije.

Način plaćanja


Plaćanje kupljanih proizvoda je moguće na tri načina:
    1. Elektronski (karticom) putem sajta
    2. Pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja
    3. Virmanom, uplatom na naš tekući račun.

Realizacija vaučera (promotivni period)


Nakon popunjavanja pristupnice, bilo u maloprodaji ili preko online-a, na e-mail adresu koju ste naveli u pristupnom formularu dobijate konfirmacioni mail u kome je naveden:
    1. Broj kartice
    2. Link za aktivaciju

Klikom na link za aktivaciju, potvrđujete ispravnost e-mail adrese koju ste naveli u pristupnom formularu.