Facebook Pixel

Nova kolekcija - Legend in the City

Nova kolekcija Legend World Wide je stigla, a sa njom i novi komadi za predstojeću sezonu. Zavirite u novi svet gradskog stila, šarma i elegancije.

Legend in the City je priča koja će vas lako voditi kroz gradsku šetnju, poslovne prilike, ali i mnoge izlaske u kojima ćete zablistati.

 

Kolekcijom za jeseni zimu 2014/2015 Legend World Wide ostaje dosledan sebi i želji da svojim kupcima pruži odeću koja je u skladu sa modnim trendovima, ali prevashodno udobnaiI komforna, te nosiva u različitim prilikama od jutra do večeri.

 

Poslednjih godina, jedan od prvih modnih znakova prelaznih perioda definitivno je legendarna kožna bajkerska jakna, koja u prvom delu Legend World Wide kolekcije vodi glavnu reč i predstavlja temelj brojnim kombinacijama. Nova sezona donosi i očekivane stvari: moderno obrađeni jeans i pletivo, majice sa modernom štampom i raznobojne haljine za svaki dan.

 

Već prvi pogled na novu kolekciju otvara bogatu, heterogenu modnu jesen. Geometrijski klasični, ali vrlo elegantni stylish blejzeri i kaputi oduševiće poklonike fine, umerene avangarde, podjednako kao i modeli uklopljeni u neke modernije vizuelne motive.

 

Modernizam geometrijskih oblika je još vidljiviji u muškoj kolekciji koja adekvatno prati žensku, kako u stilu, tako i u koloru i materijalima. Jakim, ali ženstvenim damama pridružuje se muškarac u elegantnim kaputima, modernim jaknama, strukiranim sakoima od pike-futera i somota i odlično obrađenom jeansu u različitim fitovima.

 

Boje koje dominiraju muškom kolekcijom su siva i teget, sa primesama bordo, koja daje važne akcente i u ženskoj kolekciji u kojoj često prelazi i u ciklama ton, koji postaje noseći ton kolekcije, zajedno sa teget i žutom.

 

Pregledajte novu kolekciju i ponosno prošetajte gradom u svojoj Legend World Wide kombinaciji!